С ПП и ДБ имаме различни виждания - особено по отношение

...
С ПП и ДБ имаме различни виждания - особено по отношение
Коментари Харесай

Деница Сачева: Номинацията на ГЕРБ за премиер зависи от лидерската среща

" С Политическа партия и Демократична България имаме разнообразни виждания - изключително във връзка с обществените финанси, да вземем за пример. Ние желаеме ясни отговори - какви са желанията им, тъй като говоренето им е фокусирано единствено върху излъчването на послания, че не биха създали нищо с ГЕРБ в първия мандат, само че въпреки това наподобява, че всичко, което биха могли да създадат с втория мандат, могат да го създадат единствено с ГЕРБ ". 

 

Това сподели пред БНР Деница Сачева, зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията. 

 

И добави, че е редно да се състои лидерска среща, на която всеки да съобщи управнически цели. 

 

" Нелепо е втората партия да ни приканва да се откажем от мандата, да не приказваме за политики, да не каним никого на среща и да изпълняваме ултиматума на втория. В демокрацията има правила и правила, би трябвало да бъдат спазвани. За пети път подред хората дефинираха кой да бъде първи, втори, ясно споделиха, че не биха дали доверието си единствено на една партия ". 

 

В предаването " 12+3 " Сачева акцентира, че най-добрият проект за България е да има държавно управление, образувано на паритетен принцип между двете обединения, спечелили най-вече гласове на изборите. 

 

" Говорим за почитание на демокрацията, на гласоподавателите. ПП и Демократична България мощно подценяват гласоподавателите си, в случай че считат, че могат да показват пред тях, че не работят с ГЕРБ, а разчитат на поддръжката на ГЕРБ... Когато получим мандата, ще имаме към този момент ясно решение какво да вършим. Номинацията за министър-председател зависи от диалозите, които ще бъдат извършени сред водачите ". 

 

Тя беше безапелационна, че повече време и публични пари не могат да бъдат губени в избори, защото идващ избор надали ще даде различен резултат. 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР